На радост многих родитеља ове године смо припремили за наше другаре нови програм: Превентивно-Корективни Камп.

Превентивно-корективни-Камп-програм3Упознајте се са нашим новим програмом Превентивно-корективни камп. Наиме током школске године и ако би то родитељи желели за своју децу нису у могућности због недостатка времена да их доводе на превентивно-корективни рад за отклањање лоших држања тела, ногу и стопала или корекцију телесне тежине.

За родитеље је још добар моменат тај што је током кампа „Острво Спорта“ цена превентивно-корективног рада доста јефтинија, а амбијент и сама концепција рада пријемчивија за децу. Деци превентивно-корективни рад није уопште занимљив јер раде на својим слабостима, што деци није ни лако. Зато ће деци ова концепције бити много прихватљивија, а ефикасност самог рада већа.

Свако дете које похађа летњи спортски камп „Острво Спорта“ има могућност да по 30% нижој цени уради утврђивање телесног статуса, раста и развоја у нашем Центру за Спортско УсмеравањеПОКРЕТ ЗА ОКРЕТ“, на основу кога се креира Лични Програм вежбања за отклањање уочених мишићних слабости или лошег држања.

Другари који похађају Превентивно-корективни Камп имаће два пута у току дана час превентивно-корективног рада, један нешто после доручка на простирци, а други пре возића за повратак на ручак у вежбаоници на отвореном са потребним реквизитима, где иначе спроводимо програм гимнастике и акробатике.

 

Уколико вас занима још око нашег новог кампа можете Прочитати више о Превентивно-корективном Кампу или нас можете конактирати где би вам неко из нашег стручног тима објаснио и одговорио на сва ваша питања око кампа. Наша жеља и главни мотив је здравље детета и томе приступимо на посебан начин. Уколико до сада нисте имали прилике да будете део неког од наших програма сада је идеалан тренутак, зато не оклевајте и контактирајте нас.

 

Летњи спортски камп Оство спорта је део програма који чини Школица спорта “Покрет за окрет” са вишедеценијским искуством и раду са децом.