Sunset 1999

SUNSET-1999
SUNSET 1999

Sunset 1999 је почео са радом 3. јуна 1999. године. Породица дифоваца са пуно воље, елана и труда, започели једну причу, а уз помоћ многих вредних људи, сталних гостију и пославних сарадника који су у Сунсет-у свих ових година давали допринос, он је постао оно што данас јесте.

Од самог почетка ресторан се издвојио од осталих тако што се трудио да својим гостима обезбеди незаборавне тренутке забаве и уживања. Богат музички програм који нудимо сваког дана у недељи и јединствен ентеријер и екстеријер, привлаче велики број гостију који нам се изнова враћају јер задовољавамо и њихове најпрефињеније жеље.

Укусна храна, страст, широк спектар пића, енергија, квалитетна услуга, дечији кутак, одлична музика, иновације, сједињени на једном месту, чине нас легендарним местом.

Последњих година, успешно се бавимо кетеринг услугама, где смо се специјализовали у областима организације коктела, приватних забава, дечијих родјендана, семинара, тимбилдинга, а наша организовања догађаја попут дочека Нове Године, Српске Нове Године, Дана Заљубљених, 8. марта, Ускрса за најмлађе, итд. су незаобилазна.

Сунсет ресторан стоји на располагању својим гостима 24х/7, 365 дану у години.

Увек сте добродошли!

Официјални сајт