ЈЕДИНСТВЕН И БОГАТ СПОРТСКИ ПРОГРАМ ПОСЕБНО КРЕИРАН ЗА ШКОЛСКУ, А ПОСЕБНО ПРЕДШКОЛСКУ ДЕЦУ

Спортски комплекс на Ади пружио нам је могућност да се бавимо многим спортовима.

Оним најпопуларнијим као што су спортске игре са лоптом (фудбал, кошарка, одбојка, рукомет), увек атрактивним атлетика, гимнастика и акробатика, пливање и спортови на води, веслање, деци увек занимљивим и посебно интересантним вожња бицикли и ролера, узбудљивим као што су пењање и скијање на води, многе забавне и интересантне покретне игре али и заборављене игре, ластиш, кликери, енци-менци, жмурке, све популарнији мини голф, истраживачко-авантуристичким орјентирингом и упознавање флоре и фауне, спортови са рекетом мини-тенис и бадмитон.

Спортски програм је креирао искусан тим педагога и професора спорта школице спорта „ПОКРЕТ ЗА ОКРЕТ“- који је надасве познат по безбедном, креативном и квалитетном програму који ужива поверење родитеља.

Програмом кампа обухватили смо све спортове, користећи све што је на Ади доступно, а уз велики асортиман наших спортских справа и реквизита за децу. Простор за спортки програм је у хладу, у пошумљеним деловима острва, а сам програм прилагодљив је тренутним временским приликама.